Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Mafián Lališ poprel slová Mikuláša Černáka. Rusko vyhlasuje, že je nevinný

.redakcia .slovensko

Proces v predmete údajnej objednávky vraždy Sylvie Volzovej Pavlom Ruskom pokračuje.

Mafián Lališ poprel slová Mikuláša Černáka. Rusko vyhlasuje, že je nevinný Branislav Bibel/SITA Bývalý minister a riaditeľ TV Markíza je opäť pred súdom. Na jednej lavici s mafiánmi.

odsúdený mafián Mikuláš Černák vo štvrtok na súde v Justičnom paláci vypovedal, že Pavol Rusko si u neho objednal vraždu jeho vtedajšej obchodnej spoločníčky Sylvie Volzovej. Na súde sa stretol s ďalšími predvolanými svedkami – s Robertom „Kýblom“ Lališom a samotným Ruskom. 

Vo veci objednávky vraždy vraj dokonca samotného Lališa kontaktoval. Práve mafián Lališ v piatok poprel Černákovu výpoveď. Vraj sa s Ruskom stretol dvakrát v súdnej sieni, a raz v bratislavskom hoteli. Podľa jeho slov o žiadnej objednávke vraždy nevedel, a celý prípad považuje za vykonštruovaný zo strany Černáka či vyšetrovacieho tímu. 

„Rusko sa s Černákom sa vraj stretol, ale len preto, aby zistil, či si niekto, naopak, neobjednal jeho vraždu. “

Stretávanie sa s Černákom či Kaštanom, ďalším mafiánom, v roku 1997, keď údajne k objednávke došlo, priznal. „Miki (Mikuláš Černák, pozn. red.) nás kontaktoval cez Oskara Jarolíma, že by sa chcel stretnúť v Bystrici, šoféra nám robil pán Fejer. Zvítali sme sa po rokoch. Poukazoval nám v garáži dary, ktoré podostával, mercedes, audi, televízory, rôznu elektroniku a odtiaľ sme išli k nemu na chatu. Nič mi nevyčítal, my sme sa bavili o tom, čo sa dialo, zaujímalo ho, ako to bolo so zavraždením Tibora Pápaya, preberali sme tam nejakú kazetu, kde bol Pápay, pospomínali sme na časy, čo sa stali.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite