Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Obhajca Ladislava Bašternáka podáva sťažnosť proti najnovšiemu obvineniu

.redakcia .slovensko

Právoplatne odsúdenému podnikateľovi, ktorého najnovšie obvinili v inej veci z trestného činu krátenia dane a poistného, už toto obvinenie doručili do väzenia v Dubnici nad Váhom.

Obhajca Ladislava Bašternáka podáva sťažnosť proti najnovšiemu obvineniu Boris Németh

na druhý deň následne podnikateľ splnomocnil svojho doterajšieho obhajcu Petra Filipa, aby ho zastupoval aj v tomto prípade. „Počas dnešného dňa podám proti obvineniu sťažnosť na príslušný útvar Národnej kriminálnej agentúry (NAKA),“ uviedol v pondelok pre TASR advokát Filip.

Najnovšie obvinenie voči podnikateľovi bolo vznesené 11. apríla a polícia o ňom následne informovala na svojej sociálnej sieti. Podnikateľ mal v mene spoločnosti podať na Daňovom úrade Bratislava daňové priznanie k DPH za zdaňovacie obdobie február 2013. Podľa polície však zatajil uskutočnený zdaniteľný obchod spočívajúci v prevode nehnuteľností, bytov nachádzajúcich sa v bytovom komplexe Five Star Residence, pri ktorom skrátil DPH vo výške 200 000 eur.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite