Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

René Vanek už nie je prokurátorom

.redakcia .slovensko

Pre komunikáciu s Alenou Zsuzsovou sa vzdal svojej funkcie.

René Vanek už nie je prokurátorom Jozef Jakubčo/SITA 8. december 2014 Bratislava: René Vanek (vľavo) ešte ako prvý námestník generálneho prokurátora Jaromíra Čižnára

v polovici januára Renému Vanekovi zrušil generálny prokurátor Jaromír Čižnár poverenie vykonávať funkciu námestníka generálneho prokurátora pre netrestný úsek. Vanek po zverejnení informácie o svojej komunikácii s obvinenou Alenou Zsuzsovou pracoval ako rádový prokurátor netrestného odboru Generálnej prokuratúry. Po zrušení funkcie si dlhšie čerpal dovolenku.

„René Vanek bol na svoju vlastnú žiadosť uvoľnený z funkcie 14. marca, pretože k tomuto dňu sa vzdal funkcie prokurátora,“ uviedla vo štvrtok pre TASR hovorkyňa Generálnej prokuratúry Andrea Predajňová.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite