Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Muži obvinení z vraždy exprimátora idú do väzby, medzi nimi aj šofér Zsuzsovej

.redakcia .slovensko

Špecializovaný trestný súd v Banskej Bystrici zobral v sobotu do väzby Romana O. a Vladimíra M. obvinených z úkladnej vraždy formou účastníctva.

Muži obvinení z vraždy exprimátora idú do väzby, medzi nimi aj šofér Zsuzsovej Jozef Habočík/SITA Alena Zsuzsová už je väzobne stíhaná v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej

v tejto kauze je obvinená aj Alena Zsuzsová, ktorá je už väzobne stíhaná v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej.

„Sudca vyhovel návrhu prokurátora a vzal oboch obvinených do väzby. Jedného z dôvodu, že by mohol mariť vyšetrovanie ovplyvňovaním svedkov alebo spoluobvinených, a druhého, Vladimíra M., aj z dôvodu, že by mohol pokračovať v trestnej činnosti," reagoval prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry.

Ako doplnila hovorkyňa ŠTS Katarína Kudjáková, obaja obvinení podali sťažnosť, o ktorej rozhodne Najvyšší súd SR. Rozhodnutie je neprávoplatné.

Rozhodovanie o väzbe trvalo päť hodín a obvinení sa cítia nevinní.

vykonávateľ je už odsúdený

„Klienti sa cítia nevinní.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite