Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

U Kočnera polícia vykonáva domové prehliadky

.redakcia .slovensko

Polícia na svojom fejsbúku uverejnila informácie, že vykonáva domové prehliadky, ktoré súvisia s násilnou trestnou činnosťou Mariána Kočnera, pravdepodobne s vraždou Jána Kuciaka a jeho snúbenice.

U Kočnera polícia vykonáva domové prehliadky facebook/Polícia Slovenskej republiky

dnes prebiehajú domové prehliadky viacerých priestorov u konkrétnej osoby v súvislosti s násilnou trestnou činnosťou,“ uviedla polícia na svojom fejsbúku dnes ráno. Celkovo chce polícia preveriť asi 20 miest a prehliadky robiť celý deň. 

Skoro ráno vykonávala polícia prehliadku v prvom Kočnerovom objekte v Bernolákove, pred deviatou odišli policajti z bytovky Bonaparte, v ktorej býva Ladislav Bašternák a bývalý premiér a predseda Smeru Robert Fico. Podľa informácií Denníka N dodávka s kukláčmi parkuje aj pred bytovkou Five Stars Residence, ktorej výstavbu polícia vyšetruje pre podozrenia z daňových podvodov. 

Bytovka Bonaparte, ktorá je bydliskom Ladislava Bašternáka aj Roberta Fica.Monika Tódová/Denník NBytovka Bonaparte, ktorá je bydliskom Ladislava Bašternáka aj Roberta Fica.

Polícia tak nepriamo priznala, že vyšetruje osobu Mariána Kočnera v súvislosti s vraždou Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Za objednávateľa vraždy už Kočnera označil jeden z podozrivých v prípade vraždy Zoltán Andruskó. Sprostredkovateľkou vraždy mala byť Alena Zsuzsová a vykonali ju údajne Tomáš Szabó a Miroslav Marček. Všetci sú vo väzbe.

 Správu budeme priebežne aktualizovať.

 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite