Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Súd rozhodol, Polaček sa sexuálneho zneužívania nedopustil

.redakcia .slovensko

V kauze údajného sexuálneho zneužívania, ktorého sa údajne dopustil kandidát na košického primátora Jaroslav Polaček na svojom synovi, došlo k právoplatnému zastaveniu trestného stíhania s tým, že skutok, pre ktorý bolo vedené, sa nestal.

Súd rozhodol, Polaček sa sexuálneho zneužívania nedopustil Ivan Fleischer/sita

prokurátor Okresnej prokuratúry Košice I dňa 2. októbra zamietol sťažnosť Júlie Polačekovej proti augustovému uzneseniu policajného vyšetrovateľa o zastavení trestného stíhania vo veci. 

„Prokurátor sťažnosť zamietol z dôvodu, že bola podaná neoprávnenou osobou. Podľa rozhodnutia prokurátora jedinou oprávnenou osobou na podanie sťažnosti bol ustanovený opatrovník, a to Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny. V tomto prípade totiž zákonní zástupcovia dieťaťa nemôžu vykonávať svoje práva, a tak nie sú oprávnení podávať ani opravné prostriedky,“ konštatoval hovorca košickej krajskej prokuratúry Milan Filičko.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite