Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Načo je nám NATO? Nato

.peter Zajac .slovensko .komentár týždňa

Každá vláda zodpovedá za svoju činnosť ako celok. Súčasná vláda tvorí výnimku. Jednotlivé strany si vládu rozparcelovali a tvária sa, že každá z nich je zodpovedná len za svoje políčko.

Načo je nám NATO? Nato Natália Ložeková / natalialozekova.sk

smer nelezie do kapusty SNS ani strane, ktorá si hovorí Most-Híd. SNS zatvára oči pred všetkým, čo robí Most-Híd a Smer, no a Most-Híd používa túto stratégiu ako alibi za svoju účasť na tejto nemravnej vláde. Človeku by aj bolo mladých, inteligentných politikov z Mosta-Híd ľúto, keby nevedel, že sa správajú ako mnohí pred rokom 1989 – vedeli, kde je sever, ale nesprávali sa podľa toho, lebo nepoznali pojem osobnej zodpovednosti. 

Smer a Most-Híd sa tvária, že nenesú nijakú zodpovednosť za tristný stav vzdelávania, hoci každý si môže od nového riaditeľa Inštitútu vzdelávania prečítať, že nijaká veľká reforma vzdelávania už za tejto vlády nebude (to vieme aj my) a že preňho je najvyššou prioritou zvyšovanie platov učiteľov (na toto zistenie však nepotrebujeme inštitút vzdelávania). 

Vieme, že ministerstvo vnútra kamuflovalo prítomnosť Roberta Kaliňáka na palube lietadla s Vietnamcom, aj to, že nič nebolo v skutočnosti tak, ako to ministerstvo vnútra predstieralo. Ale pre SNS a Most-Híd to neznamená nič, oni s tým podľa práva na korisť nemajú nič spoločné.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite