Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Opozícia bude mať spoločného kandidáta na primátora Bratislavy. Bude ním Mrva alebo Líšková

.redakcia .slovensko

OĽaNO, SaS a Sme rodina sa prikláňajú k Jánovi Mrvovi, KDH navrhuje Caroline Líškovú. O konečnom kandidátovi rozhodne prieskum, výsledky chcú prezentovať 10. septembra.

Opozícia bude mať spoločného kandidáta na primátora Bratislavy. Bude ním Mrva alebo Líšková branislav bibel/sita

opozícia postaví v Bratislave v novembrových komunálnych voľbách len jedného kandidáta na primátora. Rozhodnúť by sa malo medzi súčasným starostom bratislavských Vajnôr Jánom Mrvom, ktorému už vyjadrili podporu opozičné OĽaNO, SaS, Sme rodina a kandidátkou na primátorku za mimoparlamentné KDH Caroline Líškovou. Kto z nich bude kandidovať, o tom sa rozhodnú po prieskume verejnej mienky agentúry Focus začiatkom septembra. Dohodli sa na tom OĽaNO i KDH, rešpektujú to SaS aj Sme rodina.

Kým ešte v júni sa KDH a OĽaNO nevedeli zhodnúť a postavili si do volieb vlastných kandidátov, vo štvrtok sa situácia zmenila a vyhlásili, že demokratická opozícia bude mať len jedného kandidáta na primátora Bratislavy.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite