Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Čo s tým?

.peter Zajac .slovensko .komentár týždňa

Zo všetkého, čoho sa človek na Slovensku dotkne, vyteká korupčná láva. V rovnakej chvíli, ako píšem tento komentár, sa mi napríklad vynára správa NKÚ o fiktívnosti úspor v Kaliňákovom elektronickom trhovisku.

Čo s tým? Natália Ložeková / natalialozekova.sk

došlo to dokonca tak ďaleko, že k porušovaniu zákonov vysokými štátnymi činiteľmi sa verejne vyjadril Jaromír Čižnár, ktorého Generálna prokuratúra nad nimi doteraz najmä rozprašovala hmlu. Zrejme to pokladá za spôsob obrany pred podobným tlakom, akému neodolal expredseda vlády Fico, exminister vnútra Kaliňák, budúci exprezident polície Gašpar, exminister zdravotníctva a vnútra Drucker a jeho virtuálny predchodca Ráž či akému sa vystavila ministerka kultúry Laššáková a aký si z horlivosti a nepochopenia rozdielu medzi Zlatou Idkou a slušným Slovenskom vytvoril riaditeľ RTVS Rezník. 

Tlaku, pod ktorým sa čoraz viac ocitá ministerka pôdohospodárstva Matečná a môže sa pod ním ocitnúť absolútne každý minister súčasnej vlády, veď sme ešte nehovorili o lukratívnych zákazkách v doprave, korupcii v stavebníctve či životnom prostredí.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite