Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

SNS vyzýva Most-Híd, aby vymenil Róberta Ondrejcsáka

.sITA .slovensko

Slovenská národná strana okrem výmeny zároveň vyzýva R. Ondrejcsáka, aby zverejnil priame aj nepriame príjmy za prednášky a publikačnú činnosť od zbrojárskych lobistov.

SNS vyzýva Most-Híd, aby vymenil Róberta Ondrejcsáka Diana Černáková/SITA Ilustračná fotografia.

slovenská národná strana (SNS) vyzýva stranu Most-Híd, aby vymenila štátneho tajomníka na rezorte obrany Róberta Ondrejcsáka. Ako ďalej píše vo vyhlásení podpredseda SNS Anton Hrnko, strana zároveň vyzýva Ondrejcsáka, aby zverejnil priame aj nepriame príjmy za prednášky a publikačnú činnosť od zbrojárskych lobistov. Vyhlásenie agentúre SITA poskytla riaditeľka kancelárie predsedu SNS Andreja Danka Zuzana Škopcová.

„V posledných mesiacoch sa na SNS zniesla doslova kanonáda obvinení, ktoré spochybňujú nielen jej nominantov, ale úprimnú snahu strany riešiť problémy Slovenskej republiky, ktoré sa tu nakopili za predchádzajúcich vlád. Zase niekomu vadí, že SNS rastie, ale zvykli sme si. Keď to počúvame z opozičných radov, určite sa nám to nepáči, ale chápeme to, najmä keď opozícia si dala za cieľ deštruovať pozitívnu prácu vládnej koalície, lebo iné ponúknuť nevie. Keď to však robia niektorí príslušníci a nominanti koalície, je to na pováženie, či vôbec majú záujem na pokračovaní spoločnej vlády a neuprednostňujú svoje ego na úkor koalície.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite