Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Načo je dobré odsúdenie Slotových ministrov?

.martin Súkupčák .slovensko

Špeciálny súd odsúdil týchto ministrov na dlhoročné tresty. Pre boj s korupciou je to dobrá správa, hoci títo dvaja páni sú už mimo hry a lepšie odsúdiť aktívnych vyciciavačov.

Načo je dobré odsúdenie Slotových ministrov? Jozef Jakubčo/SITA

na začiatok treba povedať, že hlavný vinník a organizátor podvodov, bývalý primátor Žiliny, zatiaľ spokojne pobehuje po slobode a cieľavedome si ničí zdravie a zostatky rozumu nadmerným užívaním alkoholu. Hádam niekedy dôjde aj na neho.

Som občanom Žiliny už viac ako 40 rokov a denne sa stretávam s pozostatkami šafárenia, nevýhodnými zmluvami, nezmyselnými stavbami a pomníkmi a so zničeným Štúrovým námestím, ktoré po sebe zanechal primátor Slota počas svojho dlhoročného bačovania. Ako celkom úspešná firma sme mali možnosť „spolupracovať“ s týmto národovcom, ale nikdy sme tak neurobili. Dosť som sa napočúval poučovania tých, ktorí ochotne spolupracovali, z čoho mali výhody vyhratých mestských zákaziek, participácie na eurofondoch a vyciciavaní štátu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite