Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Lipšic otvára Kaliňákovo odvolávanie

.redakcia .slovensko

Na úvod odvolávania prečítal Lipšic list policajta adresovaný Kaliňákovi. Policajnú raziu zo stredy porovnával k besiedke v materskej škole svojich detí.

Lipšic otvára Kaliňákovo odvolávanie SITA/Marko Erd

.besiedka v materskej škole mojich detí je oproti včerajšiemu divadlu polície predstavením hodným milánskej La Scaly. Po fiktívnej policajnej razii je ešte očividnejšie, aký rozdielny je prístup polície k našim ľuďom," týmito slovami opozičný poslanec Daniel Lipšic komentoval policajnú raziu NAKA, ktorá sa odohrala v stredu 29. júna v Bašternákových firmách a jeho dome pod Slavínom.

Minister vnútra Kaliňák tak podľa neho pokračuje v tom, že z príslušníkov najdôležitejšej zložky bezpečnostných zborov robí iba bábky v rukách mocných. Sieť vyšetrovateľov a prokurátorov, ktorí sú angažovaní v kauze Bašternák, označil za chobotnicu s dlhými chápadlami, ktorá vyvoláva zimomriavky a je živená podporou vládnej koalície.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite