Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Premiér svojím vyjadrením k zbierke pre Ukrajinu podľa progresívcov znevážil ľudí – čo to znamená podľa Eugena Kordu

.tasr .eugen Korda .slovensko

Ľudovít Ódor ani Jaroslav Spišiak nesúhlasia s tvrdeniami Roberta Fica ohľadom zbierky.

Premiér svojím vyjadrením k zbierke pre Ukrajinu podľa progresívcov znevážil ľudí – čo to znamená podľa Eugena Kordu SITA/Milan Illík

vyjadrenie premiéra Roberta Fica k zbierke pre Ukrajinu, bolo znevážením desiatok tisíc ľúdí, ktorí prispeli na pomoc obetí agresi, vyhlásil Ľudovít Ódor, bývalý premiér Slovenska a líder kandidátky strany Progresívne Slovensko (PS). „V zbierke Občianskeho združenia Mier pre Ukrajinu sa vyzbierali takmer štyri milióny eur. To nie je, ako povedal Robert Fico, prd do stromovky. 

Naopak, ľudia vyslali veľmi dôležitý signál, že Slovensko nie je len proruský Fico,“ podčiarkol Ódor. Dodal, že človek nemúsí byť vojenským stratégom, aby vedel, že agresor neprestane bojovať, keď jeho súperovi dôjde munícia.

Jaroslav Spišiak (PS), poslanec NR SR dodal, že je hrdý na občanov, ktorí sa vyzbierali. „Fico sa durdí, lebo na tieto peniaze nemá žiadny dosah, lebo to „nie je z jeho hlavy,“ dodal Spišiak.

vysvetlenie Eugena Kordu

Mať „toto“ za premiéra je naozaj hrozné. Tento „toto“ nemá úctu k ničomu. Už je v tej žumpe, ktorú tu celé roky usilovne kope až po krk, zavalený vlastnými fekáliami a nenávisťou. Šíri ju okolo seba ako skunk. Ale čo je horšie, nevadí to ani mnohým ľuďom tohto „holubičieho národa“. Lenže on, paradoxne, škodí aj sám sebe. Už mu je to vidieť na tvári. Hovorí sa, že pán sa niekedy začne podobať na svojho psa. Robert Fico sa už podobá sám na seba, a veru to nie je pekný pohľad. 

Nič ho tak neusvedčuje z neľudskosti, ako jeho slová o zbierke „Munícia pre Ukrajinu“. A my budeme pokračovať ďalej.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite