Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prokuratúra potvrdila, že nehoda Andreja Danka pôjde do priestupkového konania

.sita .slovensko

Nejde tak o trestný čin.

Prokuratúra potvrdila, že nehoda Andreja Danka pôjde do priestupkového konania SITA/Milan Illík

prokuratúra sa stotožnila so záverom polície, že v prípade dopravnej nehody podpredsedu parlamentu Andreja Danka nejde o trestný čin, ale o skutok, ktorý by mohol byť priestupkom. Informovala o tom televízia Markíza na portále tvnoviny.sk.

„Uznesenie o postúpení veci nadobudlo právoplatnosť dňa 25. marca.2024. Ďalšie rozhodovanie o skutku, teda o vine a o uložení sankcií, je aktuálne v kompetencii príslušného priestupkového orgánu, ktorým je Okresný dopravný inšpektorát OR PZ Bratislava IV,“ citovala Markíza hovorkyňa krajskej prokuratúry v Bratislave Gabrielu Kováčovú. 

Dankovi v tejto súvislosti podľa televízie hrozí pokuta od 300 do 1300 eur a odobratie vodičského preukazu na jeden až päť rokov.

Televízia pripomína, že Danko v januári zdemoloval semafor a z miesta odišiel. Dychovú skúšku podstúpil až po 15 hodinách. 

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite