Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Korčok upozorňuje na falošnú stránku, jeho reálny web napadli hekeri

.tasr .slovensko

Zároveň oznámil, že jeho skutočná stránka je v sobotu pre hekerské útoky nedostupná.

Korčok upozorňuje na falošnú stránku, jeho reálny web napadli hekeri SITA/Milan Illík

kandidát na prezidenta Ivan Korčok upozorňuje na falošný web s jeho menom a avizuje podanie trestného oznámenia. Jeho reálna webová stránka zároveň čelí hekerským útokom. TASR o tom informovali z Korčokovho tímu.

„Do konca kampane zostáva ešte týždeň a pravdepodobnosť, že podobné pokusy sa budú množiť, je vysoká. Dajte prosím na svoj zdravý úsudok a nenechajte sa týmito trápnymi pokusmi ovplyvniť,“ uviedol Korčok v súvislosti s falošným webom.

„Po tom, čo sa v ostatných dňoch objavil falošný web, ktorý sa tvári ako môj kampaňový a očividne ho vyrobil ten istý človek, ktorý robil aj web Petra Pellegriniho, asi nie je úplne ťažké zistiť, čo sa deje. Voľby sú už o týždeň,“ uviedol kandidát na prezidenta.

Zároveň oznámil, že jeho skutočná stránka je v sobotu pre hekerské útoky nedostupná. 

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite