Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

PS odmieta, že by prioritou vlády boli sociálne opatrenia, ako tvrdí Pellegrini

.tasr .slovensko

Uviedli to predseda PS Michal Šimečka s lídrom kandidátky hnutia do eurovolieb a expremiérom Ľudovítom Ódorom.

PS odmieta, že by prioritou vlády boli sociálne opatrenia, ako tvrdí Pellegrini SITA/Milan Illík

progresívne Slovensko (PS) odmieta, že by prioritou vlády v uplynulých mesiacoch boli sociálne opatrenia, ako tvrdí kandidát na prezidenta a predseda Národnej rady (NR) SR Peter Pellegrini. 

„Prioritou vlády v prvých mesiacoch bola likvidácia spravodlivosti, nezávislých inštitúcií, nášho medzinárodného postavenia, pomsta, beztrestnosť a pomoc vlastným ľuďom,“ tvrdí Šimečka. Dodal, že vláda navyše svojim ministrom zvýšila platy.

Kabinet by sa mal podľa Šimečku a Ódora viac sústrediť na pomoc ľuďom a riešenia v sociálnej oblasti, vzdelávaní a rozvoji regiónov. „Je mnoho vecí, ktoré súčasná vláda mala za päť mesiacov spraviť a nespravila,“ dodal Ódor s tým, že vláda napriek sľubom výrazne neprispela k zlepšeniu sociálneho systému a stále chýba väčšia adresnosť.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite