Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Voľbou prezidenta môžeme podľa Čaputovej ovplyvniť našu spoločnú budúcnosť

.sita .slovensko

Dodala, že Slovákom želá takého prezidenta, ktorý bude dodržiavať a chrániť ústavu, ktorý bude dôstojne reprezentovať našu krajinu v zahraničí a ktorý sa bude svojou činnosťou a rétorikou prihovárať všetkým.

Voľbou prezidenta môžeme podľa Čaputovej ovplyvniť našu spoločnú budúcnosť SITA/Milan Illík

voľbou prezidenta môžeme ovplyvniť našu spoločnú budúcnosť. Po odovzdaní hlasu v prvom kole prezidentských volieb to uviedla súčasná hlava štátu Zuzana Čaputová. „Práve som odvolila, využila som svoje právo, ako má každý občan vyplývajúce z ústavy. Je, samozrejme, dôležité a pozývam všetkých občanov Slovenskej republiky, aby sa volieb zúčastnili, pretože pre budúcu hlavu štátu je dôležité, aby mala čo najsilnejšiu legitimitu,“ skonštatovala prezidentka SR.

Hlava štátu sa vyjadrila aj k svojmu rozhodnutiu nekandidovať v aktuálnych prezidentských voľbách. Podľa vlastných slov nezvykne svoje rozhodnutia prehodnocovať. „Ten proces rozhodovania prebiehal zhruba takto pred rokom. Uvedené rozhodnutie bolo urobené po zrelej úvahe a veľmi poctivo. Nezvyknem prehodnocovať rozhodnutia, ktoré som urobila naozaj starostlivo,“ povedala.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite