Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kandidátku SNS povedie Danko, nasleduje Taraba a Šimkovičová

.tasr .slovensko

Politické strany alebo koalície môžu podávať kandidátne listiny do eurovolieb najneskôr v nedeľu (10. 3.).

Kandidátku SNS povedie Danko, nasleduje Taraba a Šimkovičová SITA/Milan Illík

SNS v stredu odovzdala kandidátnu listinu do volieb do Európskeho parlamentu (EP). Povedie ju šéf strany Andrej Danko, na druhom a treťom mieste sú členovia vlády Tomáš Taraba a Martina Šimkovičová.

Na kandidátke nasleduje Zdenko Čambal, bývala poslankyňa parlamentu Romana Tabák, štátni tajomníci Filip Kuffa a Štefan Kuffa. Ďalej kandidujú aktuálni poslanci parlamentu Adam Lučanský, Karol Farkašovský, Dagmar Kramplová, Peter Kotlár, Pavel Ľupták, Ivan Ševčík a Rudolf Huliak.

„Spojili sme národné sily. V Bruseli chceme zastávať záujmy Slovenska. Budeme bojovať za zmiernenie ekoteroru Európskej únie a LGBT agendy,“ uviedli z tlačového oddelenia SNS.

Voľby do EP sa budú na Slovensku konať v sobotu 8. júna. Slováci budú voliť 15 europoslancov na päťročné volebné obdobie.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite