Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Polícia zadržala ženu, ktorá preliezla na pozemok prezidentky SR

.tasr .slovensko

Zadržaná žena sa správala nepríčetne a javila známky požitia alkoholu. Prezidentka aj jej rodina sú v poriadku.

Polícia zadržala ženu, ktorá preliezla na pozemok prezidentky SR FACEBOOK/POLÍCIA SR

polícia zadržala 25-ročnú ženu, ktorá v pondelok v noci preliezla oplotenie a pohybovala sa po pozemku rodinného domu prezidentky Zuzany Čaputovej v Pezinku. Vyplýva to z informácií, ktoré TASR poskytol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

„Keďže zadržaná žena sa správala nepríčetne a javila známky požitia alkoholu, prípadne omamných a psychotropných látok, bola na miesto privolaná rýchla zdravotnícka pomoc, ktorá ženu následne previezla do jednej z nemocníc,“ priblížil Szeiff. 

Podotkol, že po príchode polície zistili, že ženu na osobnej slobode obmedzili pracovníci Úradu pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií. „Objasňovaním ďalších okolností tohto prípadu sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Pezinku,“ doplnil. 

Neznáma žena sa dostala na pozemok domu, v ktorom býva prezidentka SR Zuzana Čaputová. Incident potvrdil hovorca hlavy štátu Martin Strižinec s tým, že prezidentka a jej rodina sú v poriadku.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite