Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Na východnom Slovensku bolo zemetrasenie, zasiahlo okres Vranov nad Topľou

.tasr .slovensko

Otrasy pocítili v okolí Holčíkoviec v okrese Vranov nad Topľou.

Na východnom Slovensku bolo zemetrasenie, zasiahlo okres Vranov nad Topľou SITA/Milan Illík Seizmológ UK a SAV Peter Moczo a generálny riaditeľ Ústavu vied o Zemi SAV Ján Madarás počas brífingu Univerzity Komenského (UK) a Ústavu vied o Zemi Slovenskej akadémie vied (UVZ SAV) na tému: Zemetrasenie, ktoré 9. októbra zasiahlo východné Slovensko.

východné Slovensko zasiahlo vo štvrtok zemetrasenie. Pre TASR to potvrdil vedúci oddelenia seizmológie Slovenskej akadémie vied (SAV) Kristián Csicsay s tým, že aktuálne zisťujú viac informácií. Je podľa neho možné, že išlo o dotrasy minuloročného októbrového zemetrasenia. Otrasy pocítili v okolí Holčíkoviec v okrese Vranov nad Topľou.

Európske-stredomorské seizmologické centrum na svojom webe uvádza, že došlo k zemetraseniu so silou 3 magnitúdy o 12.54 h. Epicentrum malo 16 kilometrov od Humenného a nachádzalo sa v hĺbke deviatich kilometrov.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite