Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Opozícia ohlásila doposiaľ najväčší protest proti zmenán v Trestnom zákone

.sita .slovensko

Protest sa uskutoční 1. februára o 18:00 na Námestí SNP.

Opozícia ohlásila doposiaľ najväčší protest proti zmenán v Trestnom zákone SITA/Jana Birošová

opozícia ohlásila na štvrtok 1. februára doposiaľ najväčší protest proti rušeniu Úradu špeciálnej prokuratúry a zmenám v Trestnom zákone. „Vládna koalícia promafiánsky balíček pretlačila v prvom čítaní, my však nikam neodchádzame," vyhlásil na spoločnom brífingu s lídrami strán Sloboda a Solidarita a Kresťanskodemokratické hnutie (KDH) predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka.

Protest sa uskutoční 1. februára o 18:00 na Námestí SNP. „Desiatky tisíc ľudí včera opäť ukázali, že si právny štát a spravodlivosť nenecháme ukradnúť. A prídeme im to ukázať znova, ešte vo väčšom," zdôraznil Šimečka.

Podľa predsedu KDH Milana Majerského vláda od samotného začiatku svojho pôsobenia vládne podľa hesla „vyhraj voľby a môžeš všetko". „Každý týždeň desiatky tisíc ľudí vychádzajú do ulíc a protestujú proti prijatiu tejto hanebnej novely a ja im za to ďakujem. Ukazuje sa, že verejný tlak má zmysel. Po pánovi Pellegrinim a Žilinkovi už zmeny v tejto novele avizuje aj premiér Fico,” uviedol Majerský.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite