Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Polícia: V prípade nehody A. Danka nariadil Ľ. Solák kontrolu postupu policajtov

.tasr .slovensko

Podľa opozície polícia zlyhala, keď dychová skúška prebehla až na druhý deň.

Polícia: V prípade nehody A. Danka nariadil Ľ. Solák kontrolu postupu policajtov SITA/Milan Illík

v prípade dopravnej nehody podpredsedu parlamentu a šéfa SNS Andreja Danka nariadil prezident Policajného zboru Ľubomír Solák kontrolu postupu policajtov. TASR o tom informovala hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová.

Postup polície kritizovala opozícia. Za zlyhanie považuje vykonanie dychovej skúšky na druhý deň po nehode. Polícia mala podľa opozičných strán Danka o takom čase zobrať na krvné testy. 

K dopravnej nehode došlo vo štvrtok (11. 1.) večer v bratislavskej Dúbravke. Danko mal podľa svojich slov dostať šmyk a naraziť do semafora. Po príchode hliadky sa na mieste nenachádzal. Polícia potvrdila, že Danko sa dychovej skúške podrobil v piatok popoludní. Mala negatívny výsledok. Danko sa za incident ospravedlnil a deklaroval, že škodu zaplatí.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite