Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Polícia v súvislosti s bombovou hrozbou v Prešove začala trestné stíhanie

.tasr .slovensko

Trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia poplašnej správy vedie polícia v súvislosti so štvrtkovým prípadom bombovej hrozby v Klientskom centre v Prešove.

Polícia v súvislosti s bombovou hrozbou v Prešove začala trestné stíhanie FACEBOOK/POLÍCIA SR

ako pre TASR uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, predpoludním bola vyslaná policajná hliadka do budovy Klientskeho centra v Prešove. „Na tiesňovú linku bolo oznámené, že v budove centra sa nachádza muž, ktorý má cestovnú tašku a počas komunikácie s prítomnými ľuďmi spomenul slovo bomba. Po príchode hliadky na miesto bol stotožnený, išlo o 38-ročného muža z obce v okrese Prešov, ktorý bol obmedzený na osobnej slobode,“ uviedla Ligdayová.

Doplnila, že z bezpečnostného dôvodu bola vykonaná evakuácia osôb, následne bola vykonaná prehliadka priestorov, v ktorých sa nachádzal podozrivý muž. Výsledok prehliadky bol negatívny.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite