Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

KDH nepodpísalo dohodu o opozičnej spolupráci

.tasr .slovensko

Podľa predsedu hnutia sa opozícia dokáže dohodnúť podľa potreby.

KDH nepodpísalo dohodu o opozičnej spolupráci SITA/Milan Illík

KDH s nikým nepodpísalo dohodu o opozičnej spolupráci, hnutie tak nič neviaže ku konkrétnemu postupu v Národnej rade (NR) SR. Na spoločnom postupe sa strany môžu dohodnúť vždy pri konkrétnych bodoch. Skonštatoval to predseda KDH Milan Majerský v rozhovore pre TASR.

„Možno niekto povie, že to nie je správne rozhodnutie, ale ja si myslím, že máme ísť do spolupráce ad hoc, ku konkrétnym veciam,“ podčiarkol s tým, že nie vždy a za každých okolností sa to dá. Takto to považuje za lepšie.

Za dobrú považuje Majerský spoluprácu opozície pri protestoch. Podľa vlastných slov mal záujem o spojenie celej opozície. Vzhľadom na to, že nie všetci organizátori súhlasili, tak sa s tým hnutie zmierilo.

„Svoj názor sme definovali jasne - sme proti rušeniu špeciálnej prokuratúry. To sme mali aj v predvolebnom programe, mali sme to vo všetkých našich vyjadreniach, naše červené čiary boli nakreslené jasne a zreteľne a aj to bol napríklad dôvod, prečo sme ani neuvažovali nad vstupom do tejto vlády,“ dodal.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite