Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vláda je na omyle, ak si myslí, že s podporou od občanov môže robiť všetko, vyhlásil Korčok

.sita .slovensko

Vo štvrtok 7. decembra sa uskutočnil na Námestí slobody protest, ktorý organizovala opozícia, a to hnutie PS, KDH a strana SaS.

Vláda je na omyle, ak si myslí, že s podporou od občanov môže robiť všetko, vyhlásil Korčok SITA/Jana Birošová

ak si vo vláde niekto myslí, že môže s podporou, ktorú dostali, robiť všetko, mýli sa. Uviedol to občiansky kandidát na prezidenta Ivan Korčok a vyjadril tým podporu všetkým, ktorí sa zúčastnili na včerajšom protestu proti vláde. „Toto je naozaj silné posolstvo a podpora. Veľký rešpekt. Tu si nenecháme skákať po hlave,“ vyhlásil Korčok na svojej sociálnej sieti a doplnil, že protest bol silným posolstvom od občanov. Súčasne uviedol, že napriek tomu, že sa nemohol zúčastniť na proteste v Bratislave, bol s občanmi v Liptovskom Mikuláši a v Poprade. „Aj tu to rezonuje.

Chcem to povedať, že ľudom nie je jedno, čo sa robí,“ uviedol Korčok s tým, že je potrebné konanie vlády odsúdiť. „Ja sa k tomu pridávam a vyjadrujem plnú podporu tomu, že sa ľudia v Bratislave zhromaždili. Ich hlas bol počuť až do Popradu a Liptovského Mikuláša,“ uzavrel Korčok.

Tisícky ľudí prišli protestovať proti vláda Roberta Fica (Smer-SD) a proti rozhodnutiu zo stredy 6. decembra, ktorým vláda navrhla zrušiť Úrad špeciálnej prokuratúry, ktorý dohliadal na vyšetrovanie závažných káuz z predchádzajúcich vlád Smeru.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite