Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Heger nebude opäť kandidovať za predsedu Demokratov, zvažuje to Naď

.tasr .slovensko

Snem sa bude konať 2. decembra v Prešove. Demokrati si na ňom majú zvoliť nové predsedníctvo.

Heger nebude opäť kandidovať za predsedu Demokratov, zvažuje to Naď SITA/Diana Černáková

šéf mimoparlamentnej strany Demokrati Eduard Heger sa nebude na decembrovom sneme opäť uchádzať o predsednícku stoličku. Oznámil to na utorkovej tlačovej konferencii. Podpredseda strany Jaroslav Naď zároveň informoval, že „vážne zvažuje“ svoju kandidatúru na predsedu. 

Naď informoval, že o svojej kandidatúre na predsedu Demokratov sa rozhodne v najbližších dňoch po stretnutiach v regiónoch. Heger deklaruje, že Demokrati chcú hájiť záujmy občanov SR a sú štandardnou stranou, ktorá má v súčasnosti vyše 350 členov. Dodal, že strana je finančne stabilizovaná, funguje z príspevkov od členov aj verejnosti.

Strana chce byť opozíciou, ktorá bude nastavovať zrkadlo vláde Roberta Fica (Smer-SD). Heger tvrdí, že po dvoch týždňoch vládnutia je Slovensko v rozklade. Hovorí o čistkách v polícii, neodborných personálnych nomináciách či nesplnených predvolebných sľuboch vrátane toho, že sa tento rok nevyplatia 13. dôchodky.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite