Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Blanár navštívi Českú republiku, rokovať bude s ministrom zahraničných vecí Lipavským

.tasr .slovensko

Návšteva Blanára by podľa českého rezortu diplomacie mala potvrdiť, že Česko a Slovensko sú najbližšími susedmi.

Blanár navštívi Českú republiku, rokovať bude s ministrom zahraničných vecí Lipavským SITA/Diana Černak

český minister zahraničných vecí Jan Lipavský prijme v pondelok (6.11.) v Černínskom paláci slovenského rezortného partnera Juraja Blanára. Spravodajkyňu TASR o tom informoval český rezort diplomacie.

„Šéf slovenskej diplomacie zamieri na svoju prvú zahraničnú cestu do Prahy, a to v duchu dlhoročnej tradície a nadštandardných vzťahov, ktoré medzi oboma krajinami panujú, “ napísalo ministerstvo.

Návšteva Blanára by podľa českého rezortu diplomacie mala potvrdiť, že Česko a Slovensko sú najbližšími susedmi a pevnými spojencami v regióne strednej Európy aj v euroatlantických štruktúrach.

Česko by mal v blízkej dobe navštíviť aj slovenský premiér Robert Fico, ktorý sa na tom v Bruseli dohodol s predsedom českej vlády Petrom Fialom. Termín ich stretnutia v Prahe zatiaľ nie je známy.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite