Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Danko bude kandidovať do Európskeho parlamentu

.sita .slovensko

„Ak Dolinková bude rozprávať o povinnom očkovaní a Drucker o tom, že mimovládky na školách nie sú problém, tak neviem, dokedy taká vláda môže vydržať,“ uviedol.

Danko bude kandidovať do Európskeho parlamentu SITA/Milan Illík

predseda Slovenskej národnej strany (SNS) Andrej Danko bude kandidovať v najbližších voľbách do Európskeho parlamentu. „Určite áno, potiahnem kandidátku a následne sa rozhodnem, čo so získaným mandátom, ak sa nám to podarí," uviedol predseda SNS pre Hospodárske noviny. 

Danko tvrdí, že sa bude rozhodovať aj na základe politickej situácie. Prekážajú mu predovšetkým vyjadrenia ministerky zdravotníctva Zuzany Dolinkovej a ministra školstva, vedy, výskumu a športu Tomáša Druckera (obaja Hlas-SD). „Ak Dolinková bude rozprávať o povinnom očkovaní a Drucker o tom, že mimovládky na školách nie sú problém, tak neviem, dokedy taká vláda môže vydržať,“ ozrejmil.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite