Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Predsedom poslaneckého klubu SaS bude Branislav Gröhling

.tasr .slovensko

SaS získala v parlamentných voľbách 6,32 percenta hlasov. V NR SR bude mať 11 poslancov.

Predsedom poslaneckého klubu SaS bude Branislav Gröhling SITA/Diana Černáková

predsedom poslaneckého klubu SaS bude Branislav Gröhling. Zvolili ho poslanci SaS na štvrtkovom (19. 10.) zasadnutí klubu. TASR o tom informoval hovorca strany Ondrej Šprlák.

„Našou snahou bude aktívne spolupracovať s opozičnými stranami nielen pri predkladaní návrhov zákonov, ale aj pri spoločnom postupe vo výboroch či počas schôdze,“ uviedol Gröhling. „Zároveň bude pri korupčnej minulosti Smeru a SNS nevyhnutnosťou pozerať koalícii na prsty a kontrolovať ich kroky a každý jeden detail predkladaného zákona,“ doplnil.

Šéf SaS Richard Sulík zároveň počas týždňa avizoval, že SaS bude mať v parlamente posty podpredsedu finančného výboru, ako aj európskeho výboru. Pre Denník N tiež uviedol, že poslankyňa Mária Kolíková bude predsedníčkou jedného z kontrolných výborov.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite