Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Rudolf Huliak zmeškal podpisovanie koaličnej zmluvy, pretože ho vypočúvala NAKA

.sita .slovensko

Dôvodom záujmu polície boli jeho nenávistné komentáre voči LGBT.

Rudolf Huliak zmeškal podpisovanie koaličnej zmluvy, pretože ho vypočúvala NAKA SITA/Jakub Julény

rudolf Huliak (SNS) dnes zmeškal podpisovanie koaličnej zmluvy medzi stranami Smer-SD, Hlas-SD a Slovenskou národno stranou (SNS), pretože ho vypočúvala Národná kriminálna agentúra (NAKA). Huliak to uviedol vo videu, ktoré zverejnil na svojej sociálnej sieti. 

Ako vysvetlil, dvaja príslušníci NAKA boli poverení špeciálnou prokuratúrou. Výsluch súvisel s reláciou, kde sa ako jediný z kandidátky SNS vyjadril ku komunite LGBT. „Ďakujem príslušníkom NAKA, že pristupujú k tomu skutočne triezvo a myslím si, že sami vedia posúdiť, kto skutočne vnáša nenávisť, nevraživosť a chce nejakým spôsobom polarizovať spoločnosť,“ dodal Huliak.

Huliak reagoval aj na otvorený list NR SR a vláde SR k budúcemu ministrovi životného prostredia „Ten mediálny lynč, ktorý proti mne spustilo 37 mimovládok a celá akademická obec zastúpená zhruba 180 vraj odborníkmi v tejto oblasti, ktorí si spravili doslovne biznis z nášho envira na úkor nás všetkých. Aby ste vedeli, financie ministerstva životného prostredia a projekty majú slúžiť ľuďom a nie konečným poberateľom výhod jednotlivých mimovládnych organizácií,“ vyhlásil Huliak s tým, že 90 percent projektov, ktoré sú financované EÚ, nemôžu skončiť tak, ako končia teraz. 

„Musia to byť občania SR, obce, mestá, jednotlivé komunity, ktoré sa skutočne starajú o ochranu prírody a nesmie to končiť tak, ako to končilo teraz, v rukách jednotlivých politikov či strán, ktoré na tomto parazitovali a postavili si na tom volebnú kampaň a Slovenskú republiku, občana a hlavne slovenskú prírodu doslovne tunelovali,“ dodal Huliak.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite