Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Štefan Hamran je hrozbou pre Fica a jeho ľudí

.eugen Korda .názory

Robert Fico a jeho kumpáni sa deň čo deň modlia, aby sa im po voľbách podarilo z funkcií odstrániť policajného prezidenta Štefana Hamrana a jeho spolupracovníkov, aby dokázali zrušiť špeciálnu prokuratúru a zastrašiť aj tých zopár spravodlivých sudcov, ktorí posielajú do väzenia jeho bývalých spolupracovníkov a kumpánov.

Eugen Korda

predseda Smeru je síce len birmovaným komunistom. Aj keby sa nevedel pomodliť ani Otčenáš, lebo veď je síce birmovaný, ale predsa len komunista, tak klamať dokáže excelentne a to niekedy pri získavaní voličských hlasov zaberá oveľa viac ako modlitba.

Policajný prezident na tlačovej konferencii vyvrátil všetky Ficove a Kaliňákove lži, ktorých jediným cieľom bolo spochybniť oprávnenosť zadržania Tibora Gašpara. Čo je však hrozivejšie, verejnosť sa dozvedela, ako sa pripravovalo vydieranie jedného kľúčového svedka. Ten mal zmeniť a odvolať svoje výpovede, očierniť vyšetrovateľov a za takýto postoj by bol štedro odmenený. Bola pre neho pripravená celkom pekná sumička, pekných okrúhlych 10 miliónov eur.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite