Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Polícia sa pri vyšetrovaní nemá riadiť kandidačnými listinami politických strán

.eugen Korda .názory

Nechápem reakcie niektorých politikov, ale aj novinárov či politológov, ktorí hovoria, ako opätovné zadržanie bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara a bývalého vysokopostaveného policajta, vyšetrovateľa NAKA Romana Stahla, zahrá do kariet Smeru. A čo má byť?!

Eugen Korda

aj keby preferencie Ficovho dieťaťa (strany Smer) poskočili okamžite hore, je to dôvod, aby polícia nekonala vtedy, keď konať má, keď to pokladá za správne, bez ohľadu na to, či sa blížia voľby, alebo nie? Dobrá polícia tu nemá byť na to, aby kalkulovala s tým, ako budú voliči hlasovať a podľa toho naháňala grázlov. To sme tu už mali. Za Mečiara, čiastočne aj za Dzurindu. 

Takéto policajné správanie sme tu videli deň čo deň počas niekoľkých rokov vládnutia Roberta Fica. Stačí si spomenúť na daňové vydieranie exprezidenta Andreja Kisku, ktorý odmietol vtedajšieho predsedu vlády Roberta Fica inštalovať do funkcie predsedu Ústavného súdu SR. Doplatil na to a napriek tomu, že dvaja vyšetrovatelia ho odmietli obviniť, nakoniec sa našiel tretí a ten to urobil. Kisku dodnes vláčia po súdoch. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite