Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Robert Fico nemá dno

.eugen Korda .názory

Čakali ste vari niečo iné? Keď vám ide o všetko, tak ste ochotný urobiť a povedať čokoľvek na svoju záchranu. Veru taký je on, milovník luxusu, drahých hodiniek, mladých slečien a slobody.

Eugen Korda

a o to ide! Hrozí, že o to všetko môže prísť, a tak sa neštíti ničoho. Brýzgať na prezidentku, vymýšľať si nehorázne lži, ohrozovať bezpečnosť jej rodiny, to všetko mu pripadá ako dobrý spôsob, ako sa vrátiť späť k moci a hlavne beztrestnosti. 

Pred rokmi sa „fajnovka naša trojpremiérová“ súdila s karikaturistom Shootym o svoju chrbticu. Vraj to, že si z neexistencie jeho krčnej chrbtice robil žarty bolo niečo, čo mu spôsobilo vážnu ujmu, a tak žiadal odškodné 33-tisíc eur. To by mu malo vrátiť chrbticu? Shooty sa veru nemýlil. 

„A teraz rúbe hlava-nehlava. Nič mu nie je sväté. Ale čo čakať od človeka, ktorý je schopný zničiť život bezbrannej študentke, ktorú v Nitre zmlátila partia skinhedov.“

Pán predseda súd nevyhral, zostal bez peňazí a ako sa dnes ukazuje, aj bez chrbtice. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite