Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Plávajte do Ruska! Šup!

.marian Jaslovský .názory

Slovák sa rozhodol emigrovať do Ruska v neopréne a s detským nafukovacím kolesom po rieke Narva, ktorá tečie na hranici Ruska a Estónska. Rusi nemali pochopenie pre jeho družobné aktivity a normálne ho zabásli, chrapúni. Jeho fotografiu s rozmazanou tvárou zverejnila tlačová služba FSB.

Marian Jaslovský

na plávacom kolese mal vraj ruksak so svojimi osobnými vecami. Boli v ňom napríklad tenisky, igelitky a uterák. Tým zhruba naznačil, čo od života v Rusku očakáva. Údajne zastával proruské názory a do Ruska sa rozhodol emigrovať pre zdražovanie, svoj nesúhlas s politikou Európskej únie a rastúcu akceptáciu LGBT na Západe. Za nelegálne prekročenie hraníc mu v Rusku hrozí až šesťročné väzenie.

Viete čo? Ja by som mu celkom tých šesť rokov dožičil. A nech si ich odsedí v nejakom väzenskom tábore mimo tých pár relatívne civilizovaných miest (za civilizáciu v tomto prípade považujem tečúcu vodu a splachovací záchod).

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite