Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.týždeň Juraja Petroviča: Klamári

.juraj Petrovič .názory ..týždeň

Prekrúcač Matovič, manipulátor Fico a vojnový zločinec Putin majú spoločnú jednu vec – neboja sa klamať.

Juraj Petrovič

klamár Matovič

Igor Matovič zahájil ostrú fázu predvolebnej kampane. Svojím typickým spôsobom sa zmocnil témy, ktorá mu nikdy poriadne nepatrila, prekrútil ju tak, aby on vyzeral dobre a jeho potenciálni konkurenti zle a snaží sa z nej vyťažiť čo najviac. Nečudo, pri pohľade na preferencie OĽaNO mu musí pomerne výrazne brnieť v útrobách, pretože hrozí návrat k Paulínke a chlebu s pažítkou, akurát už bez pozornosti civilizovaného sveta. Matovič sa obul do ministrov Káčera a Naďa za to, že na seba nenechali hulákať dezorientovaných a nahuckaných občanov na verejnej diskusii v Michalovciach. On, ktorý hocikedy v médiách používal vulgarizmy, bez štipky hanby kritizuje Káčera s Naďom. Séria predvolebných akcií s názvom „Bez ochranky“ má Matoviča, ktorý inak stále používa ministerskú ochranku, ukázať ako nebojácneho politika. 

Ako vždy, je to póza, ďalší pokus o predvolebnú vilu v Cannes. To, že údajne pre prípad svojho zavraždenia poslal manželke link na internetovú zoznamku, je len nechutnou čerešničkou na torte jeho obvyklého pozérstva. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite