Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Juraj Petrovič: Goebbels v televízii? Na TA3 v rámci „vyvažovania“​ kľudne

.juraj Petrovič .názory

V deň výročia začiatku brutálnej vojny Ruska proti Ukrajine to nebola RTVS, kto sa spreneveril úlohe médií v demokratickej spoločnosti ako pred rokom. Naopak, benefičný koncert zameraný na zbierku pre ukrajinské siroty bol pôsobivý a dojímavý. Tentokrát to bola TA3, ktorá napľula do tvárí statočne sa brániacim Ukrajincom.

Juraj Petrovič

postaviť v deň, keď si všetci slušní ľudia pripomínajú zdesenie a šok zo začiatku ruskej agresie, do štúdia Eduarda Chmelára, Jozefa Banáša a Andreja Danka ako „protiváhu“ Martina Poliačika, Ondreja Dostála a ukrajinskej študentky Alexandry Hordon je skutočnou urážkou. 

Agent ŠtB, nestor slovenského politického neboráctva a proruský troll spolu s bývalým predsedom NRSR, ktorý sa servilne klaňal Putinovi a do Moskvy si chodil po uznanie, ktorého sa mu právom nedostávalo na Slovensku. Uznanie síce falošné, ale dostatočne pompézne na to, aby v jeho jednoduchej duši vyvolalo vďačnosť a oddanosť. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite