Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Juraja Petroviča: Ďalšia atómovka Igora Matoviča aj štyridsaťtisíc popletencov

.juraj Petrovič .názory ..týždeň

Návrh zmeny volebného zákona, podľa ktorej by každý volič dostal za účasť vo voľbách päťsto nezdanených eur, je úplne typická matovičovská atómofka. V situácii, keď nie sú peniaze ani len na tie bláznovstvá, ktoré si vymyslel ešte ako minister financií, Matovič už plánuje zaťať ďalšiu sekeru.

Juraj Petrovič

ofenzíva

Ofenzíva ruských agresorov na Ukrajine pokračuje, ale zdá sa, že napriek tisícom mŕtvych a ranených Rusi postupujú len veľmi pomaly, ak vôbec. Internetom kolujú videá z ukrajinských dronov, kde je vidieť až neuveriteľnú hlúposť ruských vojakov. Táto neschopnosť spolu s udatnosťou ukrajinských obrancov vedie k najväčším ruským stratám od prvého týždňa vojny proti Ukrajine. Teraz je o to dôležitejšie, aby Západ pridal na rýchlosti v dodávke vyspelých zbraňových systémov Ukrajine. Rovnako tak aj naše odstavené Migy, ktoré sú nám už nanič, môžu Ukrajincom pomôcť brániť svoj vzdušný priestor. Vajatanie okolo toho kedy, ako a kto nakoniec povie áno ich vývozu, stoja Ukrajincov zbytočné straty na životoch, a to aj civilných.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite