Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.týždeň Mariana Jaslovského: Jedna vec po voľbách bude určite – spoločný nepriateľ

.marian Jaslovský .názory .týždeň

Udalosti z Facebooku a parlamentného zverinca komentuje Marian Jaslovský.

Marian Jaslovský

z luhov facebookových: O defetistoch 

Nazvime ich tým, čo robia: komentátor a aktivista. Keby boli majstrovstvá Slovenska v pesimizme, tento by dostal druhé miesto. Prečo? Lebo na prvé je príliš veľký pesimista. Aktivista aktivizuje. Trpezlivo vysvetľuje nebezpečenstvo hoaxov, dezinformácií, propagandy, je nenávidený dez..., pardon, frustrovanými voličmi. Nie je optimista. Je aktivista, ale vytkol komentátorovi, že zaplavovať v tejto situácii Slovensko defetistickými myšlienkami toho typu, že v podstate najlepším riešením pre nás všetkých by bola bilančná samovražda celého Slovenska bez listu na rozlúčku, nie je úplne dobré. Oheň vášnivej diskusie sa rozhorel, steny bubliny sa skoro vyparili a ja som si povedal, že jedna dobrá vec po voľbách bude určite: spoločný nepriateľ.

z hájov facebookových: O huslistoch 

Facebooky opäť obchádza ten 16-ročný mravoučný príbeh, ako geniálny huslista hral v newyorskom metre na stradivárkach za milión a zarobil len 30 dolárov. A o tom, čo z toho vyplýva. Ja som si vymyslel iný príbeh: Michelinský šéfkuchár podával v metre jedlo v plastových miskách s plastovými lyžicami.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite