Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.týždeň Šimona Jeseňáka: Môžeme mať horšiu vládu? Samozrejme

.šimon Jeseňák .názory ..týždeň

Tento kabinet bol synonymom trápenia, bezradnosti a amaterizmu. Jedna z mála nádejí, umelo živená, že horšiu vládu už nemôžeme mať, je mylná. Môžeme a vôbec nie je vylúčené, že tento marazmus budeme onedlho nazývať starými dobrými časmi.

Šimon Jeseňák

kráľ temnôt

V skrinke sa mi počas covidu-19 hromadili lístky na koncerty, ktoré museli byť preložené. Jeden z nich, ktorý mám už od roku 2019, však už nevyužijem. V stredu ráno 1. 2. 2023 ohlásila jedna z najväčších osobností metalovej histórie, že kvôli zdravotným problémom už nebude podnikať celosvetové turné. Ten umelec sa volá Ozzy Osbourne a v máji tohto roku mal v rámci rozlúčkového turné No More Tours II vystúpiť spoločne s ďalšou legendou Judas Priest v Prahe. 

Legendy najtvrdšej gitarovej hudby odchádzajú: v tom lepšom prípade do dôchodku, no častejšie na večný hudobný Olymp. Choďte si radšej pozrieť svoje idoly naživo, kým je to ešte možné. Vďaka, Ozzy, za takmer šesť dekád, keď si rozdával na pódiách radosť. Tak aspoň naposledy, ako kričí sám Prince of Darkness, LET'S GO F****** CRAZY.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite