Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Šimona Jeseňáka: (Ne)spravodlivosť na Slovensku

.šimon Jeseňák .názory ..týždeň

Vladimír Mečiar sa v pokoji dožil životného jubilea 80 rokov. Bez akéhokoľvek, čo i len symbolického trestu za to všetko, čo spolu so svojimi kumpánmi napáchal. Spravodlivosť na Slovensku nie je len slepá, ale aj pomalá a niekedy bezmocná.

Šimon Jeseňák

hnednúce Slovensko

Vyzerá to, že napriek rečiam premiéra Eduarda Hegera, OĽaNO, Za ľudí a Sme rodina, že preferujú pokračovanie štvorkoalície, je vymaľované a na Slovensku budeme mať s vysokou pravdepodobnosťou od septembra vládu zavesenú na fašistických gatiach. A fašista zostane fašistom, aj keď sa ho budú poniektorí snažiť baliť ako exkrement do papiera a tváriť sa, že je to konzervatívny obhajca tradičnej rodiny. Ak bol niekto na kandidátke fašistickej ĽSNS, tak s totalitnými ideológiami nemá problém, naopak, prirodzene k nim inklinuje. 

SaS vypovedala koaličnú zmluvu, v septembri 2022 podajú jej ministri demisiu a SaS stratí žetóny a páky, ako zastaviť zrod menšinovej vlády s podporou fašistov. Fašisti prvýkrát prekročili brány parlamentu v roku 2016, vtedy fašistický vodca Kotleba povedal pred jednou z TV diskusií, že raz budú súčasťou vlády. Bohužiaľ mal v princípe pravdu. Pozdravujeme liberálne krídlo OĽaNO, Juraja Šeligu a Janu Žitňanskú.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite