Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.týždeň Juraja Petroviča: Klamári, šašovia a komedianti v parlamente

.juraj Petrovič .názory ..týždeň

Robert Fico odmietol sledovať prejav ukrajinského prezidenta v slovenskom parlamente s odôvodnením, že Zelenskyj je komediant a klamár. Klamár a šašo tak obviňuje klauna a štátnika z niečoho, čím je on sám.

Juraj Petrovič

klamár a komediant

Robert Fico odmietol sledovať prejav ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského v slovenskom parlamente s odôvodnením, že Zelenskyj je komediant a klamár, ktorý klame na dennej báze. Slovenské príslovie „Zlodej kričí: Chyťte zlodeja!“ tu sedí úplne presne. Na výpočet všetkých Ficových klamstiev by bolo treba knihu. Z tých najodpornejších sú to určite lož o samozbití Hedvigy Malinovej, lož o zbití Rómov v Moldave nad Bodvou a lož o tom, ako vraždu Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej využívajú médiá a politici, ktorých údajne platí George Soros. 

Medzi najkomickejšie patria reči o príprave hádzania dlažobných kociek na Úrad vlády počas protestov Za slušné Slovensko, lož o tom, že v roku 2014 už nebude v politike a lož o tom, že si nikdy nesadne do parlamentnej lavice ako opozičný poslanec. Klamár a šašo tak obviňuje klauna a štátnika z niečoho, čím je on sám. Ako hovoril vo forbíne Jan Werich: „klauni nejsou, ale šašků je!“

koaličná estráda

Koaliční politici pokračujú v performancii, za ktorú si zamenili výkon svojich politických funkcií. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite