Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Juraja Petroviča: Príliš veľké obavy vlády o svoju vlastnú popularitu

.juraj Petrovič .názory ..týždeň

Niekoľko stoviek občanov v stredu demonštrovalo pred Prezidentským palácom. Akciu zorganizoval Smer, a tak aj vyzerala. Ľudia bez rúšok a bez rozostupov. Je teda pravdepodobné, že si okrem znôšky nezmyslov odniesli v hlavách aj omikron.

Juraj Petrovič

krikľúni pred palácom

Fico, hlásajúci z tribúny čisté klamstvá, urobí čokoľvek, aby zastavil likvidáciu systému uneseného štátu, ktorý za 12 rokov svojho vládnutia vytvoril. Ide mu o majetok a slobodu, a tak neváha klamať, vymýšľať a strašiť vymyslenými hrozbami tých, čo mu ešte stále veria. Človek, ktorý bol v predklone pre americkou administratívou, aby si mohol podať ruku s Obamom, dnes tvrdí, že prezidentka Čaputová je americká agentka. Človek, ktorý začal rokovania o obrannej dohode s USA, dnes straší americkými vojakmi a základňami na našom území a chce organizovať referendum proti nej. 

Slovanskú vzájomnosť vzývajú ľudia, ktorí si nevšimli, že slovanský ukrajinský národ žije už sedem rokov vo vojne s Ruskom a aktuálne mu hrozí invázia vyše stotisíc ruských vojakov.

1 000 vojakov NATO na Slovensku? Samozrejme!

NATO uvažuje o nasadení jednotiek v počte približne tisíc vojakov v krajinách susediacich s Ukrajinou. Okrem ministra Korčoka, ktorý úplne správne toto rozhodnutie podporil, ostalo v koalícii ohlušujúce ticho. Ako sa hovorí, jedna vec je princípy hlásať a úplne iná je podľa nich žiť. Ukazuje sa, že premiér a ostatní ministri jeho vlády majú zrejme príliš veľké obavy o svoju zmenšujúcu sa popularitu a súčasne majú strach z ukričanej hŕstky podporovanej opozíciou. Inak sa dá ticho o tejto otázke len ťažko vysvetliť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite