Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Erik Tomáš a jeho kariéra redaktora, poskoka, poslanca a zradcu

.eugen Korda .názory

Redaktor, poskok, hovorca, zradca a ako sa teraz ukazuje, zrejme človek bez škrupúľ a charakteru. Svedčia o tom výpovede Františka Imreczeho.

Eugen Korda

ten vo svojej výpovedi tvrdí, že si Tomáš na schôdzke vypýtal „detailnú analýzu deliktu spol. RegionPress“ (Matovičova firma) a vyjadril presvedčenie, že Fico má „legitímne právo verejne komunikovať, že Matovič je daňový podvodník“. Imreczeho výpoveď nepriamo podporuje aj výpoveď Ľudovíta Makó.

Erik Tomáš začínal svoju kariéru v televízii Markíza. Už vtedy však vedel, že zostať doživotným držiakom na mikrofón nie je jeho vysnívaným snom. On si veru takto svoju kariéru nepredstavoval a bol pripravený pri prvej možnej príležitosti využiť svoje schopnosti. Svoju veľkú príležitosť zacítil v čase, keď sa vtedajší minister vnútra Vladimír Palko boril s údajným nelegálnym odpočúvaním, ktoré sa malo uskutočňovať s jeho vedomím. Robert Kaliňák doslova každý deň zásoboval verejnosť prostredníctvom Erika Tomáša záhadnými odhaleniami. To už väčšina novinárov tušila, že vzťah medzi vtedajším opozičným politikom, predsedom Brannobezpečnostného výboru NRSR Kaliňákom a redaktorom najvplyvnejšej televízie Tomášom je blízky až priateľský. Jednoducho títo dvaja páni si pri diskreditácii ministra vnútra mimoriadne rozumeli. Možno by bolo zaujímavé prečítať si, čo o tom 7.jula 2006 napísal vtedy najvplyvnejší denník SME: 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite