Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Hanba, niekto má peniaze na dovolenku!

.šimon Jeseňák .názory

Dominika Cibulková a Romana Tabak si dovolili niečo neslýchané. Tieto dve ženy si dovolili mať aj v čase celosvetovej pandémie dostatok finančných prostriedkov na to, aby šli na dovolenku do Dubaja alebo na Maldivy. Za vycestovanie z vlastnej krajiny, ktorá má najvyšší počet úmrtí na milión obyvateľov zožali spravodlivú búrku nefalšovanej a úprimnej slovenskej nenávisti a závisti.

Šimon Jeseňák

prvá z dám si za svoju kariéru legálne zarobila milióny dolárov udieraním do tenisových loptičiek. Dominika Cibulková si za svoje vlastné peniaze dovolila čosi neslýchané. Odletela na dovolenku na Maldivy a ešte sa za to, že nesmrdí grošom, ani nehanbí. Vrcholom všetkého je však to, že na svoje sociálne siete umiestnila niekoľko fotiek s vlastným manželom a ich dieťaťom. 

Na Slovensku teda stále platí príslovie: „Pane Bože, zdochla mi koza, prosím, nech susedovi zdochnú dve.“ Porušila tenistka akékoľvek nariadenie tým, že išla na dovolenku? Neporušila. Platí si za svoju dovolenku z vlastného vrecka? Platí. 

Čo je komu do toho, kde ktokoľvek trávi svoj voľný čas, kde sa práve nachádza alebo ako míňa svoje vlastné peniaze, ktoré si zarobila svojou šikovnosťou a talentom? Absolútne nič. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite