Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Zsolt Simon z Maďarského fóra o očkovaní: Matovičova vláda má jedinú povinnosť

.zsolt Simon .názory .neparlamentná alternatíva

Chýbajúce informácie o  vakcinácii prehlbujú pocit, že koniec pandémie je v  nedohľadne. Po úvodnej PR akcii, v  ktorej bolo zaočkovaných päťdesiat zdravotníkov, mala prísť stratégia očkovania. Tá sa mení zo dňa na deň. Dnes je hlavným kritériom vek, čo bude kritériom za niekoľko dní, nevieme. Zástupcovia neparlamentných strán ponúkajú svoj pohľad na očkovanie.

je jasné, že vírus covid-19 tu je a ešte aj dlhý čas bude. Život ukazuje, že sociálna izolácia a  karantenizovanie nakazených vie šírenie vírusu obmedziť, ale podstatu to nerieši.

Ekonomika vďaka celoplošným a  lokálnym obmedzeniam trpí. A  čo je horšie, trpia najmä obyvatelia. Narastá počet podnikov, ktoré skrachovali, narastá počet ľudí na úradoch práce a žiaľ, zvyšuje sa aj počet ľudí na hranici chudoby. Pomaly všetci zabúdame na normálny život. Keď sme mohli slobodne cestovať či zájsť s  priateľmi na večeru do reštaurácie, na obchodné rokovanie do kaviarne alebo si mohli ísť kúpiť ponožky do obchodu (dnes si ich nekúpim ani v  hypermarkete...).

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite