Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Kolejáková z KDH o očkovaní: V otázke logistiky musíme urýchlene zabrať

.monika Kolejáková .názory .neparlamentná alternatíva

Chýbajúce informácie o  vakcinácii prehlbujú pocit, že koniec pandémie je v  nedohľadne. Po úvodnej PR akcii, v  ktorej bolo zaočkovaných päťdesiat zdravotníkov, mala prísť stratégia očkovania. Tá sa mení zo dňa na deň. Dnes je hlavným kritériom vek, čo bude kritériom za niekoľko dní, nevieme. Zástupcovia neparlamentných strán ponúkajú svoj pohľad na očkovanie.

táto zima bola a  ešte bude zlá. Na chvíľu sa to zmierni, uľaví sa z  lockdownu a  o  týždeň sa znovu pritvrdí. Ako na hojdačke až do apríla. Ak niečo zásadné neurobíme, aj ďalšia zima bude ťažká. Slnko a  teplo nám načas opäť pomôže. A  kto vie, aká zákerná mutácia ešte príde. Sme z  toho otrávení. A  predsa má význam vydržať. Kvôli našim deťom, rodičom, kvôli zdraviu a  životu, ktorý je najvyššou hodnotou. Už sa nám to ani nechce počúvať, ale naozaj treba prijať to, že covid sa do nás jednoducho nesmie dostať. Naďalej sa potrebujeme chrániť rúškami, udržiavať si odstup, umývať si ruky a  nedotýkať sa cudzích ľudí, predmetov ani svojej tváre, dezinfikovať okolie.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite