Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Otvorený list ministrovi zdravotníctva: Pán minister, vybavte, nech ma pichnú

.eugen Korda .názory

Vážený pán minister! Využívam možnosť obrátiť sa na Vás prostredníctvom otvoreného listu. Dúfam, že si ho prečítate a potom urobíte rozhodnutie, ktoré celkom iste uspokojí nielen mňa, moju manželku, ale nakoniec aj tú časť verejnosti, ktorá mi bude ochotná prepáčiť malé morálne zlyhanie. O čo teda ide?

Eugen Korda

iste viete, že očkovanie, odborne nazývané aj vakcinácia, je jedna z najdôležitejších zbraní v boji proti tej „hnusobe“. Veď kto by to mal vedieť lepšie ako vy, ktorý s ňou viac či menej úspešne bojujete celé týždne. 

Aj naši špičkoví vedci, ktorých spolu s vaším šéfom máte vo „veľkej“ úcte, majú tento názor a zdieľam ho aj ja. Vzhľadom na to, že vakcinácia u nás prebieha tak ako prebieha a chcem podotknúť, že nie sme jedinou krajinou, ktorá by mohla trochu zrýchliť, mám obavu, že sa napriek výraznej zmene vakcinačnej stratégie nedostanem včas k očkovaniu a tá „potvora“ ma prekvapí, priklincuje na lôžko či nedajbože pošle do krematória. 

Ide mi teda o to, či by ste nevedeli nejako v tichosti využiť svoj vplyv a dať ma  (nejako tak mimo poradie) zaočkovať. Veď aj vo vašej blízkosti sa objavili osoby, ktorým ste to umožnili, lebo veď sú „kritická infraštruktúra“. Čo na tom, že nikto nevie, kto do tej kritickej infraštruktúry patrí. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite