Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Eugena Kordu: Gauneri s policajnými odznakmi a o krtkovi a psovi

.eugen Korda .názory .týždeň

Hrdinsky som sa nezúčastnil na plošnom testovaní. Na rozdiel od niekoľkých miliónov občanov tohto štátu ma Igor Matovič nemohol vydierať tým, že ak sa na tom strkaní paličiek do nosa nezúčastním, nebudem môcť ísť do práce a moja rodina zomrie nie na Covid-19, ale od hladu.

Eugen Korda

gauneri s policajnými odznakmi

To sa nám tu dejú veci. Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar sa vrátil do budovy, v ktorej niekoľko rokov úradoval. Treba uznať, býval to švihák. Mal rád vyžehlenú uniformu, vždy bol ostrihaný, dokázal kultivovane klamať a zavádzať. Štramák ako vyšitý z policajnej kroniky. Tentoraz však nesedel vo svojej luxusne zariadenej kancelárii, ale hodiny trávil vo vyšetrovacej miestnosti, kde musel vysvetľovať, ako to s tým založením zločineckej skupiny, ktorú údajne viedol a z vybratého výpalného sponzoroval Norbert Bödör, bolo. 

Spolu s ním sa v podobnom postavení ocitlo ešte niekoľko bývalých vysokopostavených príslušníkov polície. Na ich mená škoda míňať tlačiarenskú čerň. Treba však jasne povedať, že to bola v podstate banda mafiánov. Partička policajných grázlov, ktorá nás nechránila pred zločincami. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite