Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vraj, príďte na pomoc, medici zo zahraničia

.šimon Jeseňák .názory

Ministerstvo zdravotníctva vyzýva slovenských lekárov, aby sa aspoň dočasne vrátili na Slovensko a pomohli s bojom s druhou vlnou covid-19, na ktorý sme sa tak skvelo pripravili. Musíme ich citovo vydierať? A prečo?

Šimon Jeseňák

vedenie ministerstva zdravotníctva vyzýva lekárov, sestry a ďalších zdravotníckych pracovníkov, ktorí pôsobia v zahraničí, aby sa v súčasnej krízovej situácii dočasne vrátili a pomohli pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti doma na Slovensku. 

Naši lekári a zdravotné sestry, až na výnimky, pracujú na západe. Najbližšie v Českej republike. Pritom naši politici a médiá varujú pred tzv. českou cestou, ergo pred mimoriadne vysokým počtom nakazených...

Európa a Európska únia sú aj o hodnotách, nielen o prachoch, ktoré k nám prúdia cez Eurofondy a čoskoro aj cez eurobondy. To si mohlo a malo ministerstvo uvedomiť pred publikovaním nasledujúceho statusu:

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite