Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Kotleba si odmietol nasadiť rúško a odhalil tak mizériu RTVS

.eugen Korda .názory

Kotleba tým, že si aj po výzve odmietol v relácii O 5 minút dvanásť dať na tvár rúško odhalil na dreň „strachoprdectvo“ do akého RTVS priviedol jej riaditeľ a dlhoročný oportunista, Jaroslav Rezník.

Eugen Korda

otázkou zostáva, čo vlastne mohli a hlavne mali, tvárou tvár Kotlebovej arogancii vypočítanej na efekt, účastníci tejto besedy urobiť. Tu je zopár nápadov.

1. Moderátor mohol a podľa mňa aj mal poslanca Kotlebu upozorniť, že ak si rúško nenatiahne, tak reláciu ukončí. Ak by to nespravil, mal divákom oznámiť, že je mu to ľúto, ale dnes sa O päť minút dvanásť konať nebude. Lenže to by musel mať odvahu a za sebou celé vedenie tejto inštitúcie.

2. Moderátor mohol zvoliť aj mäkšiu verziu, v relácii pokračovať a Kotlebovi neudeliť slovo. Zabránil by tak dvom veciam: Šíreniu bludov o koronavíruse a samotnému šíreniu bacilov z poslancového hrdla. Táto verzia však s sebou prináša mnoho rizík a neodporúčal by som ju realizovať.

3. Reláciu mohol po telefonickej konzultácii s riaditeľom spravodajstva  ukončiť režisér veľmi jednoducho. Vypnúť  štúdio a divákom titulkom na obrazovke oznámiť, prečo pristúpil k takémuto kroku. Je však viac ako isté, že Vahram Chuguryan by to nikdy neschválil.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite